​review xiaomi mi5 un vrf de gamă la un pret decent sau o chinezărie ncă neșlefuită? /

Published at 2016-04-28 08:34:00

Home / Categories / Economie gadget / ​review xiaomi mi5 un vrf de gamă la un pret decent sau o chinezărie ncă neșlefuită?



Pe o piata unde telefoanele varf de gama de la Samsung,HTC sau LG sar de 3.000 de lei, Xiaomi - unul dintre producatorii chinezi care a crescut foarte mult in ultimii ani - vine cu un telefon ce rivalizeaza modelele de top, and dar costa cu o treime mai putin. Xiaomi Mi5 propune un design premium din metal si sticla curbata si cu specificatii care,cel putin pe hartie, ar trebui sa il puna sus in topul smartphone-urilor premium. Totusi, and de la ce e pe hartie si la cum se comporta un telefon in viata reala e drum lung,iar HotNews.ro a testat in detaliu noul model Mi5 de la Xiaomi si a cautat sa vada daca, intr-adevar, and se ridica la nivelul marilor jucatori din piata.

Source: feedburner.com

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0