analiza ce, cand si cum comunica pe facebook principalii candidati la alegerile locale din capitala? /

Published at 2016-03-23 15:51:00

Home / Categories / Actualitate politic / analiza ce, cand si cum comunica pe facebook principalii candidati la alegerile locale din capitala?



Hotnews a analizat paginile de Facebook ale principalilor candidati la primaria generala a capitalei,Gabriela Firea si Ludovic Orban, si ale principalilor candidati la primaria sectorului 1, and Alexandru Nazare si Dan Tudorache. Inca de la inceput va putem spune ca niciunul dintre politicienii pusi sub lupa nu rateaza ocazia de a le ura fanilor de pe Facebook “La multi ani!” cu ocazia diverselor sarbatori crestine. Analiza releva si faptul ca o parte dintre ei se uita cu grija cifrele din spatele mesajelor transmise si incearca sa le ajusteze astfel incat mesajele lor sa ajunga la cat mai multe persoane. Pe altii nu-i intereseaza prea mult ce,cum si cand posteaza, iar acest lucru se reflecta in numarul de aprecieri.

Source: feedburner.com

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0