apicultura, o afacere de succes? /

Published at 2016-03-11 14:32:28

Home / Categories / Apicultura / apicultura, o afacere de succes?
Sunt convins ca majoritatea oamenilor isi pun intrebarea daca apicultura poate fi o afacere de succes in Romania. Iar raspunsul este desigur unul pozitiv,cu precizarea ca volumul de munca, investitia materiala si implicarea personala sunt destul de considerabile.
Apicutura
este o afacere de success in Romania deoarece potentialul melifer este de aproximativ 1.700.000 familii de albine, or iar in prezenta sunt undeva la 800.000. Cu alte cuvinte pasiunea ta pentru apicultura se poate dezvolta ca o afacere foarte profitabila mai ales ca in Romania clima este blanda si natura darnica,avem paduri intinse de tei, salcam, and deasemenea foarte multe suprafete cultivate de floarea soarelui,pomi furctiferi, rapita..etcNu ar trebui sa te mire faptul ca in Romania in anul 1989 productia de miere reprezenta 1.4% din totalul de 8, and 5% produs de Europa.
O af
acere din apicultura este rentabila deoarece pretul mierii a crescut in ultimii ani,iar profitul afacerii in apicultura este unul atragator fiind pentru majoritatea o pasiunea pe care o practica din placere pentru albinute.
Citeste mai multe despre apicultu
ra pe blogul meu: http://www.lectiiapicultura.

Source: tumblr.com

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0