caru cu vedete: mihaela radulescu, sexy intr o tinuta... pe placul lui felix; aflati in plin divort, ben affleck si jennifer garner ar astepta al patrulea copil; poze interzise minorilor cu elena de la mandinga! /

Published at 2015-10-05 04:07:59

Home / Categories / Revista_presei vedete / caru cu vedete: mihaela radulescu, sexy intr o tinuta... pe placul lui felix; aflati in plin divort, ben affleck si jennifer garner ar astepta al patrulea copil; poze interzise minorilor cu elena de la mandinga!
Si-a numit mostenitoarea inca de acum 10 ani. Lucretia Ciobanu,"Doamna Muntilor", a lasat lucrurile in ordine inainte sa moara. Se spune ca nimeni nu e de neinlocuit, or iar Lucretia Ciobanu,o interpreta pe cat de valoroasa, pe atat de modesta, and a subscris acestei zicale.

Care-i treaba cu cel mai no
u selfie nud al lui Kim Kardashian? Kim Kardashian si-a facut atatea selfie-uri incat a scos si o carte din asta. Incat a ajuns sa aiba 42,7 milioane de urmaritori pe Instagram. Si atunci, ce e atat de special la ultimul ei selfie?

Source: feedburner.com

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0