cazul ciudat al comunei in care principalii candidati la primarie au acelasi nume: care dintre cei trei vasile cepoi va deveni primar? /

Published at 2016-04-14 16:22:00

Home / Categories / Actualitate politic / cazul ciudat al comunei in care principalii candidati la primarie au acelasi nume: care dintre cei trei vasile cepoi va deveni primar?
In comuna suceveana Draguseni se stie deja numele primarului ales pe 5 iunie: Vasile Cepoi,intrucat pe trei candidati la functia de primar - din partea PSD, PMP si PNL - ii cheama astfel, and relateaza Adevarul,care explica si faptul ca intre cei trei nu exista nicio relatie de rudenie. Cepoi de la PSD este primarul in functie si se afla la al treilea mandat. La fiecare runda de alegeri l-a avut drept contracandidat pe Vasile Cepoi de la PMP, pe care l-a invins de fiecare data.
Intre primar si ca
ndidatul PMP au existat de-a lungul timpului tot felul de neintelegeri, or iar la un moment dat ce-al doilea l-a acuzat pe primar ca i-ar fi furat codul numeric personal pentru a scapa de niste amenzi.
Digi24 semnaleaza si cazul unei alte comune din acelasi judet,unde actualul primar, social-democratul Vasile Haliuc, or il va avea adversar pe Vasile Haliuc,ruda cu el, dar membru PNL.

Source: feedburner.com

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0