cealalta fata a cazului de la colegiul tudor vianu din capitala. elevi si fosti elevi il apara pe profesorul de matematica: minciuni, minciuni si iar minciuni! /

Published at 2016-02-06 23:40:00

Home / Categories / Actualitate esential / cealalta fata a cazului de la colegiul tudor vianu din capitala. elevi si fosti elevi il apara pe profesorul de matematica: minciuni, minciuni si iar minciuni!
Cazul profesorului de matematica de la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Capitala,acuzat ca ar fi pus un elev sa se tarasca in genunchi pentru o nota mai mare, a generat zeci de comentarii, and atat pe retelele de socializare cat si pe site-urile de stiri. Parinti si elevi resping vreun presupus abuz comis de profesorul Severius Moldoveanu si spun ca intreg incidentul a fost de fapt "o gluma" intre elevi. Si fostii elevi ai profesorului de matematica spun ca acesta a fost mereu accepted in randul elevilor,avand un stil "jovial" sau "neconventional", ei apreciind de asemenea ca intamplarea a fost mai degraba o ironie sau o gluma.

Source: feedburner.com