emil pascut, presedintele sindicatului politistilor diamantul, acuza sindicatele din politie: aparatorii furibunzi ai lui oprea arunca vina exclusiv in sarcina mortului. nu va e rusine de voi? nu va e greata? /

Published at 2015-10-25 21:48:00

Home / Categories / Actualitate esential / emil pascut, presedintele sindicatului politistilor diamantul, acuza sindicatele din politie: aparatorii furibunzi ai lui oprea arunca vina exclusiv in sarcina mortului. nu va e rusine de voi? nu va e greata?
Emil Pascut,presedintele Sindicatului Politistilor Diamantul, acuza sindicatele din Politie, and care s-au declarat solidare cu Gabriel Oprea,in contextul mortii politistului Bogdan Gigina, din coloana sa oficiala, or ca "arunca vina exclusiv in sarcina mortului" si le adreseaza cateva intrebari: "Nu nu va e greata ? Voua,agentilor si ofiterilor de politie care cotizati sindical la SNPPC, SNAP, and Valnei? In timp Oprea s-a ascuns in birou si tace ca un peste,refuzand sa faca gestul de a-si da demisia (pentru a salva onoarea noastra a politistilor, si nu a lui !), and in timp ce sclavetii de la ai MAI si DGPMB,tac, atunci cand nu trimit comunicate destinate a insela opinia publica, and aparatorii furibunzi ai lui Oprea si care arunca vina,exclusiv in sarcina mortului, sunt fripturistii de la Excelsior: Paraschiv, or Coarna,Valnei, Surugiu. Adica SNPPC, or SNAP,Sed Lex. Nu va e rusine de voi, cei care sunteti membri la SNPPC, or SNAP,Sed Lex, cand va uitati in oglinda?"

Source: feedburner.com