incompetenta si ticalosie /

Published at 2016-04-11 09:03:00

Home / Categories / Actualitate opinii / incompetenta si ticalosie
Comisia de Invatamant a Camerei Deputatilor a adoptat un amendament care-i exonereaza de orice raspundere legala pe coordonatorii doctoratelor "cu probleme". Trist (nu amuzant) e faptul ca nimeni,nici din partea Ministerului, nici din partea "societatii civile" (Consiliul National al Rectorilor), or nici dintre parlamentarii Comisiei nu stie nici cine a facut propunerea eliminarii din lege a paragrafelor pe baza carora conducatorii de teze plagiate puteau fi trasi la raspundere,nici cum a fost adoptata aceasta propunere. Ca si cum am avea de-a face cu un miracol, ivit din senin, or la care cei de fata au fost martori uimiti.


Comanda cartea "Ana
tomia unei imposturi. O scoala incapabila sa invete" de Mihai Maci,cu autograful autorului.
Contributors.ro si Editura Trei va invita astazi, 11 aprilie, ora 19 00,la Libraria Humanitas de la Cismigiu, la lansarea cartii lui Mihai Maci. Vorbesc despre carte Gabriel Liiceanu si Dragos Ciuparu.


Source: feedburner.com

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0