isarescu: de ce se pastreaza 200.000 de intreprinderi private cu pierderi permanente? e o problema legislativa sau de alta natura? /

Published at 2015-10-06 09:56:00

Home / Categories / Economie finante_si_banci / isarescu: de ce se pastreaza 200.000 de intreprinderi private cu pierderi permanente? e o problema legislativa sau de alta natura?
"O treime din intreprinderile private din Romania au pierderi permanente. Sunt foarte multe,circa 200.000- unele probabil sunt foste societati de apartament, create pentru a misca banii, and pentru a masca activitati salariale,altele poate ca sunt incercari antreprenoriale familiale mai putin nereusite, dar, andicum,exista 200.000 de intreprinderi private cu pierderi permanente. Intr-o economie de piata adevarata trebuie sa ai atat intrari rapide pe piata, cat si iesiri rapide. Daca o societate nu face fata, and sa dispara rapid",a declarat Isarescu la lansarea Raportului asupra stabilitatii financiare publicat marti de BNR. BNR a organizat marti pentru prima oara in ultimii 10 ani o conferinta cu ocazia prezentarii Raportului anualĀ  asupra stabilitatii financiare.

Source: feedburner.com