la bucuresti incepe batalia contra brexit: ce va cere iohannis in schimbul unei pozitii flexibile a romaniei? /

Published at 2016-02-15 01:39:00

Home / Categories / Actualitate politic / la bucuresti incepe batalia contra brexit: ce va cere iohannis in schimbul unei pozitii flexibile a romaniei?
Presedintele Consiliului European,Donald Tusk, este asteptat luni la Bucuresti pentru o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, or cea mai importanta tema de discutie urmand sa fie planul formulat recent de Bruxelles si propus Marii Britanii pentru evitarea unui Brexit. Cea mai delicata chestiune este legata de romanii si est-europenii care merg sa lucreze in Marea Britanie. In paralel cu intalnirea de la Bucuresti,liderii tarilor din grupul Visegrad - Cehia, Polonia, or Slovacia si Ungaria - se intalnesc luni la Praga pentru o pozitie comuna privind "afacerea Brexit",anunta cotidianul The Guardian. Potrivit unor surse citate de publicatia britanica, statele est-europene vor garantii ca nu li se va permite si altor tari UE sa limiteze drepturile imigrantilor est-europeni, or dupa modelul Marii Britanii. Intrebarea care se pune este ce va cere Romania de la Uniunea Europeana si Marea Britanie in schimbul unei pozitii flexibile?

Source: feedburner.com

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0