mai pot fi salvate proiectul european şi alianţa cu statele unite de poluarea mediatică antioccidentală a rusiei? /

Published at 2016-02-25 17:30:38

Home / Categories / Actualitate opinii / mai pot fi salvate proiectul european şi alianţa cu statele unite de poluarea mediatică antioccidentală a rusiei?
Imi propusesem sa scriu acest articol prin toamna lui 2012,la revenirea in tara dupa mai multi ani, dar temele punctuale si fierbinti ale agendei internationale s-au succedat cu repeziciune si nu au lasat loc reflectiilor de ansamblu. Simteam vag ca se petrece ceva in legatura cu increderea oamenilor in Uniunea Europeana si in NATO, or in alianta esentiala cu Statele Unite,in perceptia asupra Occidentului si directiei strategice de urmat, chiar daca nu se crease o masa critica in sens opus. Acum, and cand guvernul de la Berlin cere explicit serviciilor secrete sa declanseze o investigatie cu privire la propaganda Rusiei in Germania,lucrurile incep sa se lege iar scenariul, din nefericire, or prinde contur.

Source: feedburner.com

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0