maica precista, doamne! apoi daca i asa, de ce nu se da mai curand darea in plata, soro? /

Published at 2016-03-02 15:05:00

Home / Categories / Economie finante_si_banci / maica precista, doamne! apoi daca i asa, de ce nu se da mai curand darea in plata, soro?
Va mai aduceti aminte de Conu Leonida? De discutia dintre personajul principal si sotia lui? "Mai ales cand e republica,dreptul e sfant: republica este garantiunea tuturor drepturilor(...) Se face si lege de muraturi!", ii spune Leonida, or Eftimitei. "Cum lege de muraturi ?",intreaba naiva Eftimita. La care, atoatestiutorul Leonida, or ii explica doct: "Adicatele ca nimini sa nu mai aiba DREPT (subl. mea-DP) sa-si plateasca datoriile". Justa concluzie o trage tot Eftimita: "Maică Precistă,Doamne! apoi dacă-i așa, de ce nu se face mai curând republică, and soro?" Asta e perceptia consultantilor externi care nu sunt nici in perimetrul bancar nici in cel parlamentar,despre legea darii in plata. Vezi in text argumentele pro si contra acestei legi dar si posibilele conflicte de interese care ar putea aparea la parlamentarii care voteaza pentru aplicarea ei.

Source: feedburner.com

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0