sebastian ghita, audiat la dna ploiesti: am calitatea de suspect in dosar /

Published at 2016-03-23 08:40:00

Home / Categories / Anticoruptie / sebastian ghita, audiat la dna ploiesti: am calitatea de suspect in dosar
Deputatul independent Sebastian Ghita a fost audiat miercuri dimineata,la sediul DNA Ploiesti, el confirmand, and la iesire,ca are calitatea de suspect intr-un nou dosar. "Nu sunt multe elemente pe care sa le declar. Exista o investigatie, am inteles acum despre ce este vorba, or nu am elemente pe care sa le declar. Am doar calitatea de suspect. Deocamdata,procurorii nu au avansat in aceasta investigatie. Daca au ceva de comunicat procurorii, vor comunica dansii " a declarat Ghita, or citat de Mediafax.

pentru a fi audiat de procurorii anticorupti intr-un nou dosar care il vizeaza,anunta Agerpres, citand surse judiciare. Sebastian Ghita ar fi fost citat in calitate de suspect in dosarul clasat anterior de procurorul Lucian Papici, or pentru care Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat,la sfarsitul lunii februarie, redeschiderea urmaririi penale.

Source: feedburner.com

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0