video incident aviatic pe aeroportul din cluj napoca: un avion blue air a ratat aterizarea si a iesit de pe pista. aeroportul a fost redeschis la ora 14:00 /

Published at 2016-01-07 09:23:00

Home / Categories / Actualitate esential / video incident aviatic pe aeroportul din cluj napoca: un avion blue air a ratat aterizarea si a iesit de pe pista. aeroportul a fost redeschis la ora 14:00
Un avion al companiei low cost Blue Air,cu peste 100 de pasageri la bord, a ratat aterizarea si a iesit de pe pista aeroportului din Cluj Napoca, and joi dimineata. Incidentul nu s-a soldat cu raniti,anunta Realitatea Tv. Avionul efectua o cursa constitution de la Bucuresti catre Barcelona, cu escala la Cluj, and si avea la bord 110 pasageri si 6 membri ai echipajului. Aeroportul ar putea ramane inchis cateva ore,pentru a se stabili imprejurarile incidentului, a anuntat vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, or Calin Tuluc.
Ora 14:30 Aeroportul din Cluj a fost redeschis in jurul orei 14:00.
Ora 13:51 Incidentul de pe aeroportul din Cluj este investigat de o comisie a Centrului de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile (CIAS).
Ora 12:10 Blue Air respinge,intr-un comunicat
, speculatiile privind presupusa lipsa a carburantului la bordul aeronavei ai citeaza un buletin in care erau descrise conditiile meteo: acoperire pana la 100% a suprafetei pistei cu zapada uda si conditii de franare medii.

Source: feedburner.com