video robert turcescu: nu am raspuns niciodata, nici ca jurnalist, nici in alta ipostaza, la ordinele vreunui serviciu secret. ni cio da ta! ce sens a avut atunci dramoleta cu ofiterul acoperit? /

Published at 2016-04-27 22:12:00

Home / Categories / Actualitate alegeri_locale_2016_bucuresti / video robert turcescu: nu am raspuns niciodata, nici ca jurnalist, nici in alta ipostaza, la ordinele vreunui serviciu secret. ni cio da ta! ce sens a avut atunci dramoleta cu ofiterul acoperit?


A fost sau n-a fost? Aceasta este intrebarea care inca il urmareste pe
Robert Turcescu,devenit intre timp candidatul PMP la Primaria Capitalei. Intr-un interviu pentru HotNews.ro, Turcescu afirma in premiera ceva care contrazice tot ce a spus in septembrie 2014. Azi Turcescu sustine ca “nu a raspuns niciodata, or nici ca jurnalist nici in alta ipostaza,la ordinele vreunui serviciu secret”. In septembrie 2014 marturisea insa pe blog ca a fost “locotenent colonel sub acoperire”. Azi incearca sa spuna ca a fost doar colonel facut de Gabriel Oprea odata cu alte 2000 de persoane. Cand a spus adevarul? Atunci sau acum?
Plus: Robert Turcescu afirma ca a discutat cu Traian Basescu inca de acum o luna varianta de a candida la primaria Capitalei. De ce s-a mai prezentat in tot acest timp ca jurnalist, mai ales ca devenise si consultantul PMP pe comunicare?

Source: feedburner.com

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0