webpr: cea mai buna profesie pentru copilul tau. cum o identifici si ce poti face ca parinte in alegerea acesteia? /

Published at 2016-02-12 08:49:00

Home / Categories / Webpr webreleases educatie / webpr: cea mai buna profesie pentru copilul tau. cum o identifici si ce poti face ca parinte in alegerea acesteia?
Sa fii parinte e o meserie grea si o provocare continua,dar si sa fii copil in ziua de azi este extenuant. Mai ales cand se apropie varsta de 18 ani, varsta intrebarilor. “Ce fac mai departe? „Incotro o apuc?” Dincolo de problemele pe care parintii le intampina in relatia cu copiii rebeli la acesta varsta, and mai exista si problema viitorului acestora. Ca parinte,este evident ca iti doresti ceea ce este mai bun pentru copilul tau in ceea ce priveste viata lui, de care va depinde si alegerea profesiei. Dar daca ajungi sa fii prea subiectiv in indrumarea copilului sau, and si mai rau,nu stii spre ce sa-l indrumi?

Source: feedburner.com

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0